Denmark

Vinterskov, Glaskugler (2 designs)

More Views

Vinterskov, Glaskugler (2 designs)
DKK81.11

SKU: 3015
SALES UNIT: 3
PACK SIZE: 2 Pieces

Availability: In stock

To hånddekorerede glaskugler med hver sit design - en sølvkugle og en matteret kugle med fine klip af hhv hvide 'Vinterskov'-træer og hvide 'Vinterdrøm' iskrystaller sat på kuglerne vha specialteknik.
Små kunstværker til at hænge op lige dér, hvor det passer Dem bedst og på den måde bringe lidt vinterskov ind i Deres hjem.
Et fint JFD silkebånd medfølger.
Description

Details

Disse to glaskugler er dekorerede med vintermotiver - én med en elegant funklende iskrystal fra designlinjen ’Vinterdrøm’ og én med de smukke, snedækkede fyrretræer fra designlinjen ’Vinterskov’. Begge motiver er håndklippede af Jette Frölich og herefter påsat glaskuglerne med en speciel teknik. De er essensen af vinter i de Nordiske skove, og de vil sprede glæde og begejstring, hvor end De beslutter at hænge dem op. Hæng dem fx separat på en dekorativ gren, på juletræet sammen med Deres andre, fine ting fra Jette Frölich Design, eller brug dem som borddekoration for på den måde at bringe vinterskoven ind i Deres hjem. Glaskuglerne leveres i en fin gaveæske med et JFD silkebånd inkluderet.
Additional Information

Additional Information

Size Diameter: 8 cm
Matrial Glass
Sales Unit 3
Pack Size 2 Pieces
Wholesale Price PU DKK81.11
Retail Price PU DKK219.00